Minimera effekterna av coronavirus på samhället ⋆ Yalla Kompis

Minimera effekterna av coronavirus på samhälletVänligen Gilla vår Facebook-sida och följ oss på Twitter, du hittar symbolerna till vänster eller längst ner på denna sida


Change font size [ A+ ] /[ A- ]


I vår kamp mot coronavirus kan vi inte tillräckligt betona att vi måste vara smarta, rationella och väldigt försiktiga, men aldrig rädda, inte behöva få panik och gå på en galen shoppingtur som om morgondagen är dödsdag!

Vi kommer att slå denna pandemi och jag är säker på att vi kommer att göra det som mänskligheten alltid gjorde; Det kan ta lite tid, men under den tiden måste livet fortsätta, samhällen måste förbli funktionella och ekonomin kommer att återhämta sig från detta tillfälliga bakslag.

Coronavirus är tungt och reser inte långt när någon nysar eller hostar, snarare landar det på ytor, så var inte rädd för att gå ut och ta frisk luft, håll bara avståndet, tvätta händerna noggrant och ofta och håll dem i dina fickor bort från ditt ansikte, umgås med friska människor och undvik trånga och inhägna platser.

För de som misstänker att de är sjuka, ring bara din sjukvårdsföretag, följ deras anvisningar och stanna hemma, du kommer att bli bättre och du kommer inte smitta andra och riskera att få tillbaka sjukdomen efter att du har blivit botad, då fastnar du och alla andra i en oändlig cykel.

Tills vi hittar ett botemedel mot denna pandemi måste vi vidta effektiva åtgärder för att stoppa spridningen av sjukdomen.

LÄS HÄR 6 VIKTIGA TIPS FÖR ATT SKYDDA OSS SÄLV FRÅN CORONA VIRUS

6 VIKTIGA TIPS FÖR ATT SKYDDA OSS FRÅN CORONA VIRUSETVänligen Gilla vår Facebook-sida och följ oss på Twitter, du hittar symbolerna till vänster eller längst ner på denna sida


 
 

No comments

Add yours